| Vicevi za SVE!!! | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Moderator-Rocky Moderator
Broj postova : 217 Join date : 14.11.2011
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 6:19 pm | |
| Svakoga dana Haso dolazio u školu i uvijek ga djeca pitaju šta si jeo a on odgovori je jeo grah. I tako ga svakoga dana djeca u školi zezali. On se potuži mami da ga svaki dan ga djeca zezaju, a ona mu kaže da ne mora reći šta on zaista jede neka slaže nešto. Neka kaže da je jeo ćevape. I sutra dan ga pitaju šta si jeo a Haso kaze: - "Jeo sam ćevape." - "Pa koliko si ih pojeo..." - "Dvije kutljače..." | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 6:23 pm | |
| Ucio tata sina-debila da racuna:
T: "Sine koliko je 1 + 1?"
S: "6!"
T: "Nije sine, vidi... imas jedno lizalo i ja ti kupim jos jedno, koliko ces imati?"
S: "4!"
T: "Ma nije sine (iznervirano) vidi,... imas jednu jabuku i dobijes drugu koliko ces imat?"
S: "Kilu..."
T: "E jebiga sine! Kucnem jednom, kucnem dva puta..."
S: "Tata, tata, neko kuca."
T: "Ma nije sine, ja sam..."
S: "Uđi tata..." | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 6:28 pm | |
| Sri nisam vidio da sam 2 puta napisao 1 vic nece se dogoditi vise jos jednom SRY | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 6:38 pm | |
| Sorry Geronimo nisam znao za pravila foruma. | |
|
| |
Paradox Moderator
Broj postova : 143 Join date : 12.11.2011 Age : 28 Lokacija : Cazin
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 6:44 pm | |
| Ok ali pazi dr put... Znaci to ide nesto ovako znaci to je bezveze samo da pokazem kojim redom treba ici : Geronimo : ( stavim neki vic sad ) bio huse i hase Rocky : ( ti stavis dr vic neki ) i tako redom se dopisujete stavljate viceve i tak Ne ovako !! : Geronimo : nesto napisem Geronimo : bla bla To je DP ( Dupli Post ) to neradite ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 7:08 pm | |
| ok al otkud tebi pravo za pravila foruma to je trebao Crow pisati! | |
|
| |
Paradox Moderator
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 7:37 pm | |
| A Omg nije vazno ko je to napisao vaznop je da ima i da se poridrzavaju ta pravila ...!!
Samo Crow da to locka... a i sam je rekao da nema puno vremena jer ide poslije podne u skolu i da ce stavit jos 1 admina | |
|
| |
Admin Crow Lider
Broj postova : 114 Join date : 11.11.2011 Age : 29 Lokacija : Cazin
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pet stu 18, 2011 8:27 am | |
| Rocky nemoj uvjek zapocinjat svadju zbog neke gluposti se svadjate zbog viceva.. | |
|
| |
Admin Cr Gost
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pet stu 18, 2011 10:53 am | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pet stu 18, 2011 4:11 pm | |
| | |
|
| |
Paradox Moderator
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pet stu 18, 2011 4:46 pm | |
| - Roky-Elvis je napisao/la:
- Ko je ovo Admin cr
Neznam ja bgm | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pet stu 18, 2011 5:09 pm | |
| | |
|
| |
Paradox Moderator
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! sub stu 19, 2011 7:08 pm | |
| Hrabrost je kada dodeš kući usred noći pošteno pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: 'Čistiš ili se spremaš negdje odletjeti?' hahah pravi | |
|
| |
Admin Crow Lider
Broj postova : 114 Join date : 11.11.2011 Age : 29 Lokacija : Cazin
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! sub stu 19, 2011 9:14 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! ned stu 20, 2011 8:04 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! ned stu 20, 2011 8:19 am | |
| Bio tata i 3 sina oni su pravili kucu i ponestane im eksera tata posalje naj starijeg sina da ide uzeti eksera. Ide sin i najide na neku babau Baba:Sine de mi predrzi ovaj cege Sin:Necu Baba:Dabovda viko mimimimimimimimim. Oso on u trgovinu pita ga trgovka sta ces uzeti Sin:mimimimimimimimimimimimimimim Haj ti kuci ti si benast. Dosao kuci bez eksera. Tata posalje drugog sina. Ide sin i najide na istu babu. Baba:De mi predrzi ovaj cegez Sin:Necu Baba:Dabovda ti uvjek viko za pare za pare za pare za pare za pare Osao u trgovinu i ta ga trgovka sta ces uzeti Sin:za pare za pare za pare za pare za pare za pare Haj ti kuci ti si benast. Doso kuci vratio se bez eksera. Tata pusalje 3 sina. I 3 sin najide na tu istu baba. Baba:De mi predrzi ovaj cege. Sin:Necu Baba:Dabovda ti uvjek viko jupi jupi mi tamo nikad nismo bili. Vratio se kuci bez ekserra. Sutra dan ubijena baba Policajac:Ko je ubio babu Sin1:mimimimimimimimimimimimimimimim Policajac:Zasto ste je ubili Sin2:za pare za pare za pare pa pare za pare Polivajac:Icete u zatvor SIn3:jupi jupi mi tamo nikad nismo bili. | |
|
| |
Paradox Moderator
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pon stu 21, 2011 8:36 am | |
| Mujo se napalio na tajnicu na poslu, ali je ova imala dečka. Jednog dana reče njoj Mujo: - "Dat ću ti 3.000 kn ako mi daš da te..." Veli ona: - "Nema šanse!" Kaže njoj Mujo: - "Bit ću brz, bacit ću novce na pod. Ti se sagneš i ja ću biti gotov dok ih ti podigneš." Kaže ona:- "Hmmm...moram pitat dečka." Zovne tajnica dečka, a on joj kaže: - "Pitaj ga za 5000kn, i pokupi brzo novce. Tako on neće stići ni hlače skinuti." Sat vremena kasnije, dečko zove tajnicu: - "Što je bilo ?" Kaže ona: - "Gad mi je platio u kovanicama!!" :DD
hahahhbhahahahhaha | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pon stu 21, 2011 1:11 pm | |
| - Paradox je napisao/la:
- Mujo se napalio na tajnicu na poslu, ali je ova imala dečka.
Jednog dana reče njoj Mujo: - "Dat ću ti 3.000 kn ako mi daš da te..." Veli ona: - "Nema šanse!" Kaže njoj Mujo: - "Bit ću brz, bacit ću novce na pod. Ti se sagneš i ja ću biti gotov dok ih ti podigneš." Kaže ona:- "Hmmm...moram pitat dečka." Zovne tajnica dečka, a on joj kaže: - "Pitaj ga za 5000kn, i pokupi brzo novce. Tako on neće stići ni hlače skinuti." Sat vremena kasnije, dečko zove tajnicu: - "Što je bilo ?" Kaže ona: - "Gad mi je platio u kovanicama!!" :DD
hahahhbhahahahhaha Hahahaha u kovanicama bas.A nije moga u tvrdo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pon stu 21, 2011 3:18 pm | |
| Imao Ivica za zadacu da napise 4 recenice Ivica:Mama de mi reci 1 recenicu Mama:Mars u p****u matarinu Ivica zapise Ivica:Seko de reci 1 recenicu Sestra:Jejejejejejejeje Ivica zapise Ivica:Bako de mi reci 1 recemicu Baka:Bismilahi rahmani rahim Ivica zapise Ivica:Tata de mu reci 1 recenicu Tata:Gada Messi i promasi Nastavnca:Ivica procitaj svoju zadacu Ivica:Mars u p***u matarinu Nastavnica:Jel ti to meni Ivica:Jejejejejeje Nastavnica baci stiklu na Ivica Ivica:Gaca Messi i promasi Nastavnca se unesvjesti Ivica:Euzubilahi mina sejtani rah... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! | |
| |
|
| |
| Vicevi za SVE!!! | |
|