| Vicevi za SVE!!! | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Moderator-Rocky Moderator
Broj postova : 217 Join date : 14.11.2011
| Naslov: Vicevi za SVE!!! pon stu 14, 2011 6:31 pm | |
| Bio Ivica i jednog dana on dobije 5 dode kuci i rece mama mama ja dobio 5. Mama:Staces za nagradu. Ivica:Da se okupamo i legnemo spavat. Mama:Dobro sine. Legli oni Ivica pita mamu Ivica:Mama sta je to u tebe izmedu nogu Mama:Sumica Ivica pita tatu Ivica:Tata sta je to u tebe izmedu nogu Tata:Patuljak Ivica:Seko sta je to u tebe na prsima Seka:Svjeteljke Ivica kaze Ivica:Seko seko pali svjetaljke patuljak se izgubio u sumici. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pon stu 14, 2011 6:31 pm | |
| Sedi Mujo u kupeu u vozu. Nasuprot njega sedi picnuta plavuša (minic, dekolte...) Mujo bulji li ga bulji. Plavuša shvati gde on bulji, te raširi noge i pokaže mu JE. Muji ispale oči. -"Jel' vam se svidja?" - upita plavuša. -"Jes' kako ne!" - ...veli Mujo. -"Jel' hoćete da vam namigne?" Raširi noge i ONA mu namigne. ... Mujo u delirijumu, ne veruje svojim očima. Ponovo plavojka: -"Hoćete da vam pošalje poljubac?" Raširi noge i pošalje mu poljubac! Mujo skoro u nesvesti. -"Želite li sesti pored mene?" Mujo ustane i prebaci se na drugu stranu kupea i sedne pored plavuše. Plavuša ponovo: -"Želite li gurniti dva prsta u nju?" Mujo prestravljen: -"MA BONA NEMOJ ME ZAJEBAVAT' DA MOŽE I ZVIŽDAT! __________________ | |
|
| |
Admin Crow Lider
Broj postova : 114 Join date : 11.11.2011 Age : 29 Lokacija : Cazin
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pon stu 14, 2011 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Paradox Moderator
Broj postova : 143 Join date : 12.11.2011 Age : 28 Lokacija : Cazin
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! pon stu 14, 2011 9:06 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! uto stu 15, 2011 1:26 pm | |
| Pita Mujo Hasu Hase kako ti Fate skija a Hase ko grom svaki put u drugo drvo! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! uto stu 15, 2011 1:31 pm | |
| Zatekao mali Ivica mamu i tatu u nezgodnom trenutku. Tata što to radiš? Pumpam mamu sine, idemo na more. Tata, izgleda da mama negdje pušta? Kako? Pa, i poštar ju je jutros pumpo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! uto stu 15, 2011 1:37 pm | |
| Ulazi žena kod pedijatra, unosi bebu i objašnjava:
- Znate, doktore, beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle nedelje izgubila 100 grama...
- Kako se beba hrani?
- Sisa.
- Molim Vas svucite se do pola.
Gospođa se svuče, i lekar počinje da joj steže dojke, da ih masira, vuče bradavice i najzad počne da "vuče" iz jedne bradavice. Najzad saopštava dijagnozu.
- Nije ni čudo da dete gubi težinu, vi uopšte nemate mleka.
- Naravno da nemam, to je dete moje sestre... ali ipak mi je drago što sam došla... ........................................................................................... Ucio Mujo zanat kod trgovca. Da bi mu pokazao kako treba usluziti musteriju trgovac primi jednu gospodju: - "Dobar dan." - "Htjela bi nesto za pranje zavjesa." - "Imamo najnoviji deterdzent, ali gospodjo mozda zelite nesto i za prozore posto vec perete zavjese." - "A da toga se nisam sjetila, dajte mi nesto." Izadje musterija, a trgovac će Muji: - "Eto vidis. Prodas joj dvije stvari umjesto jednu. Sad ces ti." Ulazi djevojka u radnju: - "Molim vas, dajte mi ultra uloske." - "Izvolite, samo mogli biste kupiti nesto i za prozore." - "Zasto?" - "Pa kad se ne mozes yebati makar operi prozore." ...................................................................... Dva tipa sede u busu jedan pored drugog.Tek ce jedan: -Ja se izvinjavam, ali jel' Vi to D*KATE? -Da, jel' Vam smeta ? -Ma ne nego izlazim na sledecoj stanici - morace te posle da uzmete svoj ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! uto stu 15, 2011 1:43 pm | |
| Ivica imao za zadacu sta roditelji rade preko dana,i da zapises. Ivica oso kod mana a mama svekrvi marss! Ivica to sebi zapise. Dode do seke i seka pjeva jejejejejeje! On sebi zapise. Dode do tate tata gleda utakmicu i vice gada mesi i promasi. On sebi zapise. Dosao ivica u skolu i pita ga nastanica. Ivica jesil uradio zadacu Ivica jesam nastavnice Procitaj Ivica:Maršššš Nastavnice:Jel ti to meni Ivica:Jejejeje! Nastavnica uze kredi i gada Ivicu Ivica:Gada Messi i promasi. | |
|
| |
srecko
Broj postova : 51 Join date : 11.11.2011 Age : 26 Lokacija : vukovar
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! sri stu 16, 2011 10:57 pm | |
| | |
|
| |
srecko
Broj postova : 51 Join date : 11.11.2011 Age : 26 Lokacija : vukovar
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! sri stu 16, 2011 11:04 pm | |
| imam jos jedan Djeca u školi dobili da napišu domaću zadaću s temom "Kako provodim dan kod kuće". Nastavnica prozove maloga Ivicu da pročita svoju zadaću. - Ja kod kuće živim intenzivnim seksualnim životom... - Stani, stani Ivice - prekine ga nastavnica - kako to misliš "intenzivnim seksualnim životom"? - Znate nastavnice, ujutro se dignem i mama me pita: - Ivice, jesi li oprao zube? - Nisam mama. - Odi operi zube! - Izađem iz kupaone s opranim zubima, a tata pita: - Ivice, jesi li se umio? - Nisam tata. - 'Ajmo na umivanje! - Izađem iz kupaone umiven, a mama pita: - Ivice, jesi li uredio svoju sobu? - Nisam mama. - Hajde Ivice, uredi sobu! - Završim s uređivanjem sobice, a tata pita: - Ivice, jesi li napisao zadaću? - Nisam tata. Ivice, Ivice.. hajde pisati zadaću! - I tako me jebu cijeli dan! | |
|
| |
Admin Crow Lider
Broj postova : 114 Join date : 11.11.2011 Age : 29 Lokacija : Cazin
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 12:33 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
KeraN
Broj postova : 18 Join date : 12.11.2011 Age : 32 Lokacija : Cazin
| |
| |
Paradox Moderator
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 5:32 pm | |
| | |
|
| |
Paradox Moderator
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 5:39 pm | |
| Vozi lik BMW-a i zabije se u kontejner, iznerviran izlazi iz auta da vidi štetu, a u istom trenutku izlazi i ciga iz kontejnera i kaže: - "Brate, hoćeš da se dogovorimo ili da zovem muriju?! __________________ | |
|
| |
Paradox Moderator
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 5:41 pm | |
| Naiđe pijanac na prolaznika i pita: -Oprostite, gdje je druga strana ulice? -Pa preko puta. -Zanimljivo, a tamo su mi rekli da je ovdje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 5:42 pm | |
| H :@:h :@:h | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 5:55 pm | |
| Zakasni mali mujo na prva dva sata u skolu i pita ga profesorica gdje je bio.
Kaze on:"ja se probudio i cujem nesto puca...pogledam lijevo nema nicega.Ono za 20 minuta opet puca,pogledam desno,nema nista".
Pita ga profesorica:"pa hoces li mi reci zasto si zakasnio?"...
Kaze njoj mujo za 20 minuta opet puca ja pogledam dolje ono meni puca k***c za prva dva sata | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 5:57 pm | |
| Pita učiteljica na času:
Ko će da mi kaže nešto što se rimuje... Hajde ti, Perice.
Idu Turci vise im kurci - kaže Perica.
Ne, ne, Perice. Zapravo, to se rimuje, ali bilo bi bolje da tu zadnju reč ne izgovoriš do kraja nego samo prvo slovo. Na primer: idu Turci vise im k. - i mi ćemo svi znati šta si hteo da kažeš.
STOJI POP NA MISI A KURAC MU V. - kaže Perica. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 5:58 pm | |
| Pita učiteljica na času:
Ko će da mi kaže nešto što se rimuje... Hajde ti, Perice.
Idu Turci vise im kurci - kaže Perica.
Ne, ne, Perice. Zapravo, to se rimuje, ali bilo bi bolje da tu zadnju reč ne izgovoriš do kraja nego samo prvo slovo. Na primer: idu Turci vise im k. - i mi ćemo svi znati šta si hteo da kažeš.
STOJI POP NA MISI A KURAC MU V. - kaže Perica. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 6:01 pm | |
| Dobio Perica za zadacu da nauci slovo A. Ali to je naravno Perica zaboravio. Dan kasnije kad je dosao u skolu, i kada ga je
uciteljica pitala za zadacu, nije znao. Na to ga je uciteljica kaznila, i morao je da stoji u cosku. A posto se Perici jako puno pisalo i nije mogao da izdrzi, on je izvadio svoju cunu i uvukao je u jednu cijev. Inace je bila mesara u prostoriji kud je prolazila cijev i bas tada je mesar sjekao kobasice. I kad je naisla ta "kobasica" on je nozem osjekao, a jadni Perica je na to:
- "AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!"
A uciteljica:
- "Bravo Perica, vidis kako znas!" | |
|
| |
Paradox Moderator
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 6:03 pm | |
| Radis DP ( Dupli post ) neradi to vise odi procitaj sva pravila foruma ........ Prestanite Spamat nije to lijepo tko god unidje nov na forum odi vidit neki pdf vidi samo DP !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi za SVE!!! čet stu 17, 2011 6:11 pm | |
| Pitala uciteljica Fatu:
- "Fato, koliko je 2+2?"
Fata:
- "Nednam"
Uciteljica:
- "Kako neznas?"
Fata: