WolfS TeaM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WolfS TeaM

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

aktivnost!!!

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
srecko

srecko

Broj postova : 51

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimened stu 13, 2011 1:22 pm

mormo biti aktivni da bi imali sto više WAROWA!!!!
[Vrh] Go down
Admin Crow
Lider
Lider
Admin Crow

Broj postova : 114

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimened stu 13, 2011 8:36 pm

Slazem se stobom i drago mi je sto si aktivan i na forumu i na serveru...i bilo bi mi drago da svi budu.. Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
https://wolfsteam.forumcroatian.com
Paradox
Moderator
Moderator
Paradox

Broj postova : 143

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimened stu 13, 2011 8:59 pm

Pa ko nebdue jednostavno Kick
[Vrh] Go down
srecko

srecko

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimepon stu 14, 2011 1:15 pm

trebamo uvesti reda Very Happy Smile Sad Surprised
[Vrh] Go down
Moderator-Rocky
Moderator
Moderator
Moderator-Rocky

Broj postova : 217

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimečet stu 17, 2011 7:12 pm

Ljudi ja svaki dan i na forumu i na serveru po 5 h i na forumu i na serveru al nikad Wara.Crow je naj malje aktiwiran dobro on ide po podine u skolu al subota nedjelja isto ga nema. lol!
[Vrh] Go down
Admin Crow
Lider
Lider
Admin Crow

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimepet stu 18, 2011 8:23 am

E ovako rocky ja vec 3-4 puta sredim War ...a vas nikog nema pa svake subote sredim var a vas nema ni na fb..ni na x-fire nigdje
a moze neko i od vas sredit war protiv nekog da igramo samo nek se javi na forumu...
[Vrh] Go down
srecko

srecko

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimepet stu 18, 2011 2:51 pm

ja kad sam rekao da budete jedan dan oko pola 3 svi nikog nije bilo isto ni na xf ni na fb ni na forumu
sramota za nas tim ljudima sam đabe slago da ce te doci na war pa sad vi gledajte ja stignem na sve i server i forum i fb i učiti i u školu ići
[Vrh] Go down
Paradox
Moderator
Moderator
Paradox

Broj postova : 143

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimepet stu 18, 2011 3:00 pm

Ali pazite ovako sad Ja idem ujutro u skolu svako jutro ustajem u 5 h i idem u skolu vracam se oko 3 svaki dan..a Crow ide poslije podne u skolu i vraca se u 8 h ..najbolje bi bilo da se za war stavi vrijeme u 9 h ili 10 h ...tako su skoro pa svi online .....

Dajte mi xf,,skype.. ako imate
[Vrh] Go down
srecko

srecko

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimepet stu 18, 2011 3:07 pm

moj xf imas
[Vrh] Go down
Admin Crow
Lider
Lider
Admin Crow

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimepet stu 18, 2011 8:09 pm

Pa nemozemo svaki dean igrati war....moramo malo trenirat zajedno.....uvjezbati se a ne uvjek gubit...ja nemogu uvjek namjestiti war a i kad dogovorim neskim...vas haman nikog nema...
[Vrh] Go down
srecko

srecko

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimepet stu 18, 2011 10:01 pm

ja neznam dal da ostanem u klanu, et nek vam kaze ado kako su nas rasturili jer nismo aktivni , nemamo treninge, kad se organizira war niko nedolazi a taj klan ESSV svi su aktivni , imaju treninge , imaju svakim danom warove a ovaj je war bio bitan jer smo mogli imat server 2-3 meseca besplatan a vi niko nista tama kad je trebalo počet rocky otiso , otiso je i gernimo a asteriksov komp je na popravku i ja ostao sam tad sam pozvao adine igrače pa smo igrali 7vs7 !!! a sutra ću vam napisati dal su ostati ili otici
[Vrh] Go down
Moderator-Rocky
Moderator
Moderator
Moderator-Rocky

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimepon stu 21, 2011 6:59 pm

Na kojem serveru ces trenirat haj reci bgt...Osam ako ado nebi dao server za war oko pola 9 da imamo trening svaki dan ili svako drugi trevi dam...
[Vrh] Go down
Moderator-Rocky
Moderator
Moderator
Moderator-Rocky

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitimeuto stu 22, 2011 1:33 pm

Paradox chatbox
[Vrh] Go down
Sponsored content

aktivnost!!! Empty
PostajNaslov: Re: aktivnost!!!   aktivnost!!! I_icon_minitime

[Vrh] Go down

aktivnost!!!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.